foto

Juan López-Tagle

  • nar. 9.8.1980 (38 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El aviso
Muž, který zabil Dona Quijota
2017 Es por tu bien
II
2013 Sekvence
Temporal
2011 Ivanův sen
2010 Discípulo, El

TV seriály

2015 Algo que celebrar (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
Una boda y un funeral (S02E14)
2008 La Señora (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace