foto

Friedrich Liechtenstein

  • nar. 1956
    Eisenhüttenstadt, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Stand Up
2016 Die 7. Stunde (TV film)
Makej, kovboji!
Pohádka o zemi hojnosti (TV film)
2015 Chůvák
Halbe Brüder
2012 Zakázaný vzduch (amatérský film)
2010 Elf Onkel
2007 Wunderlich Privat

TV seriály

2018 Bullsprit (TV seriál)
Just Push Abuba (TV seriál)
Greek Style (E05)
2016 Dit is Fußball! (TV seriál)
2013 About: Kate (TV seriál)

Dokumentární

2018 1000 Meisterwerke aus dem Lehnbachhaus (TV seriál) - vyp.
2016 Tankstellen des Glücks (TV seriál) - prův.
Ville de Bock zeigt: Boccia Boccia! (TV film)

Koncert

2016 Berlin Live: Friedrich Liechtenstein (koncert)

Host

TV pořady

2017 Friedrich Liechtenstein: Happy Slow Year (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky