foto

Anurag Basu

  • nar. Bhilai, Chhattisgarh, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Jagga Jasoos
2012 Barfi
2010 Tanec draků
2007 Život v metropoli
2006 Gangster
2004 Murder
Tumsa Nahin Dekha
2003 Kucch To Hai
Saaya

TV seriály

2002 Miit (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jagga Jasoos
2012 Barfi
2010 Tanec draků
2007 Život v metropoli
2006 Gangster
2004 Murder

Herecká filmografie

Filmy

2015 Shamitabh
2010 I Am

Dokumentární

2007 Real Shilpa Shetty, The (TV film)

Host

TV pořady

2016 The Kapil Sharma Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace