foto

John Byrne

  • nar. 6.7.1950 (67 let)
    Walsall, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Suicide Squad: Hell to Pay - komiks
X-Men: Dark Phoenix - komiks
2017 DC Superhrdinky: Intergalaktické hry - komiks
LEGO DC Superhrdinky: Brain Drain - komiks
Logan: Wolverine - komiks
2016 DC Super Hero Girls: Hero of the Year - komiks
Sebevražedný oddíl - komiks
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy - komiks
Liga spravedlivých: Bohové & monstra - komiks
2014 Batman: Útok na Arkham - komiks
X-Men: Budoucí minulost - komiks
2011 X-Men: První třída - komiks
2009 Hulk Vs. - komiks
2007 Iron Man - komiks
2000 X-Men - komiks

TV seriály

2018 New Warriors (TV seriál) - komiks
2015 Guardians of the Galaxy (TV seriál) - komiks
Justice League: Gods and Monsters Chronicles (TV seriál) - komiks
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál) - komiks
2010 Young Justice (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
Oběť (S09E19) - komiks
Šach mat (S09E16) - komiks
Absolutní spravedlnost (S09E11) - komiks
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál) - komiks
Senzační Spider-Man (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
Pád (S07E16) - komiks
2005 Smallville (TV seriál) - komiks
Odhalení (S05E06) - komiks
2004 Justice League Unlimited (TV seriál) - komiks
2003 Kačer Dodgers (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
Vyhnanec (S03E01) - komiks
Rukojmí (S02E12) - komiks
2001 Liga spravedlivých (TV seriál) - komiks
2000 X-men: Začátek (TV seriál) - komiks
1996 Superman (TV seriál) - komiks
1994 Spiderman (TV seriál) - komiks
1992 X-Men (TV seriál) - komiks
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál) - komiks

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Sex, Lies & Superheroes
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace