foto

John Byrne

  • nar. 6.7.1950 (69 let)
    Walsall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Suicide Squad: Hell to Pay - komiks
2017 DC Superhrdinky: Intergalaktické hry - komiks
LEGO DC Superhrdinky: Brain Drain - komiks
2016 DC Super Hero Girls: Hrdina roku - komiks
2014 Batman: Útok na Arkham - komiks
2009 Hulk Vs. - komiks
2007 Iron Man - komiks

TV seriály

2020 New Warriors (TV seriál) - komiks
2015 Guardians of the Galaxy (TV seriál) - komiks
Justice League: Gods and Monsters Chronicles (TV seriál) - komiks
2010 Young Justice (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
Oběť (S09E19) - komiks
Šach mat (S09E16) - komiks
Absolutní spravedlnost (S09E11) - komiks
2008 Senzační Spider-Man (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
Pád (S07E16) - komiks
2005 Smallville (TV seriál) - komiks
Odhalení (S05E06) - komiks
2003 Kačer Dodgers (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
Vyhnanec (S03E01) - komiks
Rukojmí (S02E12) - komiks
2000 X-men: Začátek (TV seriál) - komiks
1997 X-Men (TV seriál) - komiks
Graduation Day (S05E14) - komiks
Hidden Agenda (S05E13) - komiks
Descent (S05E12) - komiks
další epizody (5)
1996 X-Men (TV seriál) - komiks
Jubilee's Fairy Tale Theater (S05E09) - komiks
Storm Front: Part 2 (S05E08) - komiks
Storm Front: Part 1 (S05E07) - komiks
další epizody (14)
1995 X-Men (TV seriál) - komiks
Have Yourself a Morlock Little Christmas (S04E12) - komiks
Beyond Good and Evil: Part 4 (S04E11) - komiks
Beyond Good and Evil: Part 3 (S04E10) - komiks
další epizody (17)
1994 X-Men (TV seriál) - komiks
The Dark Phoenix: Part 4 - The Fate of Phoenix (S03E14) - komiks
The Dark Phoenix: Part 3 - Dark Phoenix (S03E13) - komiks
The Dark Phoenix: Part 2 - Inner Circle (S03E12) - komiks
další epizody (19)
1993 X-Men (TV seriál) - komiks
Time Fugitives: Part 2 (S02E08) - komiks
Time Fugitives: Part 1 (S02E07) - komiks
X-Ternally Yours (S02E06) - komiks
další epizody (18)
1992 X-Men (TV seriál) - komiks
Enter Magneto (S01E03) - komiks
Night of the Sentinels: Part 2 (S01E02) - komiks
Night of the Sentinels: Part 1 (S01E01) - komiks
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál) - komiks

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Sex, Lies & Superheroes
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky