foto

Rita Lynn

  • nar. 2.12.1921
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 21.1.1996 (74 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 A Gun in the House (TV film)
1968 Madigan
1961 Espionage: Far East
1959 Nedozírný vliv
1957 Joe Dakota
The Wayward Girl
1949 East Side, West Side
1948 Western Heritage
1947 Code of the West
1946 Mr. Hex

TV seriály

1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Bartered Bikini (S03E08)
1958 Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 The Hunter (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Hands of Murder (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky