foto

Marcia Henderson

  • nar. 22.7.1929
    Andover, Massachusetts, USA
  • zem. 23.11.1987 (58 let)
    Yakima, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Deadly Duo
1960 Hypnotic Eye, The
Natchez Trace
1959 A Dog's Best Friend
Riot in Juvenile Prison
Timbuktu
1957 The Wayward Girl
1956 Canyon River
The Naked Hills
1954 Naked Alibi
1953 All I Desire
Back to God's Country
The Glass Web
Thunder Bay

TV seriály

1961 Westinghouse Preview Theatre (TV seriál)
1960 The Best of the Post (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
1956 Man Against Crime (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Dear Phoebe (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Two Girls Named Smith (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
The Aldrich Family (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace