foto

Mai Fučigami

  • nar. Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Girls and Panzer: Saišúšó - Dai ni wa
2017 Girls und Panzer: Saišúšó
2015 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova DC
Gekidžóban Aoki hagane no arpeggio: Ars Nova – Cadenza
Girls und Panzer gekidžóban
Hero Company
2014 Chain Chronicle: Short Animation
Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
Girls und Panzer: Kore ga hontó no Anzio-sen desu!
2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači

TV seriály

2018 Caligula (TV seriál)
Haširi cuzukete jokatta tte. (TV seriál)
Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Ongaku šódžo (TV seriál)
Ongaku šódžo (TV seriál)
Planet With (TV seriál)
Todži no miko (TV seriál)
2017 Action Heroine Cheer Fruits (TV seriál)
Gabriel DropOut (TV seriál)
Idol džihen (TV seriál)
2016 Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Divine Gate (TV seriál)
Ragnastrike Angels (TV seriál)
Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Mirai no Jikan (S02E25)
Sotsugyō no Jikan (S02E24)
Rasubosu no Jikan (S02E23)
další epizody (25)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Nagisa no Jikan (S01E22)
Takaoka no Jikan (S01E21)
Karuma no Jikan: Ni-Jikan-me (S01E20)
další epizody (22)
Etotama: Eto tamašii (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
Wooser no sono higurashi mugen hen (TV seriál)
2014 Cross Ange: Tenshi to ryū no Rondo (TV seriál)
Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
Sakura Trick (TV seriál)
Wooser no sono higurashi kakusei hen (TV seriál)
Čikasugi Idol Akae-čan (TV seriál)
2013 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
Dokidoki! Precure (TV seriál)
Outbreak Company (TV seriál)
2012 Girls und Panzer (TV seriál)
Kono naka ni hitori, imóto ga iru! (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
Denpa onna to seišun otoko (TV seriál)
Dragon Crisis! (TV seriál)
Honto ni atta! Reibai-sensei (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
Ókamikakuši (TV seriál)
2009 Kanamemo (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Sora no manimani (TV seriál)
Umi monogatari: Anata ga itekureta koto (TV seriál)
White Album (TV seriál)
2008 Toaru madžucu no Index (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace