foto

Mária Sívó

  • nar. 24.12.1910
    Paks, Rakousko-Uhersko
  • zem. 13.12.1985 (74 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Sedm tun dolarů
1972 Běž, aby tě chytili
1971 Mraveniště
1970 Uborkafa (TV film)
1968 Türelmetlen szeretők (TV film)
1967 Jak ty stromy běží
1964 Hattyúdal
1963 Odvrácená tvář
1962 Manželství na dostatečnou
1961 Babí léto
1954 Příbuzní
1942 Magdolna

TV seriály

1972 Bors (TV seriál)
Máté evangéliuma (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace