foto

Konstantin Vojtěnko

  • nar. 23.8.1988 (30 let)
    Dněpropetrovsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nič svjatoho Valentyna
Ot jakby (TV film)
2013 Paradžanov
Synevir
2012 Něvesta mojego druga (TV film)

TV seriály

2018 Rodnaja krov (TV seriál)
2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
2016 Chazjajka (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
2014 Koly my vdoma (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
2012 Ljubov s oružijem (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace