foto

Jim Begg

  • nar. 2.3.1938
    Battle Creek, Michigan, USA
  • zem. 15.2.2008 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)
1982 Kid with the Broken Halo, The (TV film)
Přání smrti 2
1980 Scout's Honor (TV film)
1978 Jake, kocour z vesmíru
Nepřítel lidu
1977 Grand Theft Auto
1971 Inside O.U.T. (TV film)
1969 Bůh lásky?
1967 Catalina Caper
Cool Ones, The
It's a Bikini World
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1965 Village of the Giants

TV seriály

1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Ozzie's Girls (TV seriál)
1972 The Paul Lynde Show (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Moving Finger (S01E09)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky