foto

Felipe García Vélez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amancio vampiro de pueblo
La Guarida
2017 II
2015 Tus muertos
Zanic
2014 Huidas
2013 La Hermandad
Tres60
2012 Operace podzim
Přepadení
2009 Luna caliente
2005 A golpes
Maximální trest
2003 La suerte dormida
2001 Nos hacemos falta (Tilt)
2000 El hombre que camina
El portero
1998 Lágrimas negras
Spanish Fly
1997 Chevrolet
En la puta calle
En medio de ninguna parte
1996 Zahradníkův pes
1995 Cosas del querer: Segunda parte, Las
Ley de la frontera, La
1994 Expreso
1993 Akce Mutant
Madregilda
Pták štěstí
Sombras en una batalla
1992 Lazos de sangre
Luz negra
1991 Beltenebros
Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
Todo por la pasta
Tramontana
1990 Ach, Carmelo!
Don Juan, mi querido fantasma
Women and Men: Stories of Seduction (TV film)
1989 El río que nos lleva
Monte bajo
1988 Esa cosa con plumas
Malaventura
1987 La Rusa
Luna de lobos
Policía
1986 Pasos largos

TV seriály

2018 La verdad (TV seriál)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
2014 B&b, de boca en boca (TV seriál)
Hermanos (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
U.C.O. (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
Vientos de agua (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
Réquiem por Granada (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky