foto

Pál Turgonyi

  • nar. 17.4.1919
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 20.4.2008 (89 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Az aranyifjú (TV film)
1979 Kiálts, város! (TV film)
Pevnost
1974 A makrancos hölgy (divadelní záznam)
1964 Zálety krále Matyáše
1963 Rendszáma ismeretlen (TV film)
1950 Lúdas Matyi
1939 Áll a bál

TV seriály

1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky