foto

Hirojuki Imaiši

  • nar. 4.10.1971 (48 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Promare
2015 Sex and Violence with Machspeed
2014 Kill la Kill: Sayonara wo mō ichido
2011 Panty & Stocking in Sanitarybox
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
2008 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
2007 Tengen toppa Gurren Lagann: Ore no Gurren wa Pikka Pika!!
2004 Dead Leaves
Re: Cutie Honey

TV seriály

2022 Cyberpunk: Edgerunners (TV seriál)
2016 Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
2014 Kill La Kill (TV seriál)
Hatešinaki jami no kanata ni (E24)
Imitation gold (E23)
Kučibiru jo, acuku kimi o katare (E22)
další epizody (12)
2013 Kill La Kill (TV seriál)
Kanašimi ni cuba o kakero (E12)
Kawaí onna to jobanaide (E11)
Anata o motto širitakute (E10)
další epizody (12)
2012 Black Rock Shooter (TV seriál)
2010 Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
2007 Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Ten no hikari wa subete hoši (E27)
Iku ze dačikó (E26)
Omae no iši wa uketotta! (E25)
další epizody (27)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)

Hudební videoklipy

2009 Tengen toppa Gurren Lagann Kirameki Yōko Box: Pieces of Sweet Stars (hudební videoklip)