foto

Tyrin Turner

  • nar. 13.7.1971 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All-Star Weekend
The House Next Door
2016 Meet the Blacks
2014 Supremacy
2013 ...And She Was My Eve
When a Woman's Fed Up
2012 Hillbilly Highway
2009 A Day in the Life
2008 Příběhy z temnoty
2001 Crime Partners 2000
Flossin
Kdo hulí, ten umí
1998 Belly
1997 Method, The
Smutný kluk
1995 Panter
Žoldáci
1993 Hrozba společnosti
1992 Tajná mise
Teror v L.A.
1990 Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation (video kompilace)

TV seriály

2017 Tales (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
Public Fool (S04E05)
2016 Saints & Sinners (TV seriál)
2015 In the Cut (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Hudební videoklipy

1989 Rhythm Nation 1814 (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 My Parents, My Sister & Me (TV seriál)

TV pořady

2011 In the Flow with Affion Crockett (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace