foto

Dianne Kennedy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 Growing Up Brady (TV film)
1996 Life Happens
1995 Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)
1989 Cast the First Stone (TV film)
Falešný svědek (TV film)
Outside Woman, The (TV film)
1986 Lovná zvěř
1982 Split Image
1981 Hard Country
1979 A Vacation in Hell (TV film)
They Went That-A-Way & That-A-Way
1977 Model plechová Lízinka

TV seriály

2005 Do neznáma (TV seriál)
Friends, Lovers, Brothers, and Others (S01E02)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Good, the Bad and the Luau (S03E25)
Silent Movie (S03E24)
Sabrina the Sandman (S03E23)
další epizody (13)
1998 Style and Substance (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Christmas Amnesia (S03E11)
Sabrina and the Beast (S03E10)
Nobody Nose Libby Like Sabrina Nose Libby (S03E09)
další epizody (17)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Claus (S02E12)
Oh What a Tangled Spell She Weaves (S02E11)
To Tell a Mortal (S02E10)
další epizody (22)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sweet & Sour Victory (S01E10)
Magic Joel (S01E08)
3rd Aunt from the Sun (S01E07)
další epizody (8)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky