foto

Marcos A. Ferraez

  • nar. 27.10.1966 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Devil's Whisper
2015 Prism
2014 37
2013 Past God
2009 Boží květ
Je to i můj život
2007 Marlowe (TV film)
2005 Hollywood Vice (TV film)
2002 Greenmail
2001 Mimo zákon
2000 Adrenalin (TV film)
1995 Dead Weekend (TV film)
Můj nápadník je vrah
Skica smrti 2 (TV film)
1994 Honor Thy Father and Mother: The True Story of the Menendez Murders (TV film)
Rave, Dancing to a Different Beat
Záchranná služba (TV film)

TV seriály

2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Fatal (S09E22)
2013 Pomsta (TV seriál)
Masquerade (S02E18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Omni (S05E03)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Best Laid Plans (S06E15)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Mléko (S03E11)
A co teď? (S03E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Damned If You Do (S07E03)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (5)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11)
Lepší polovička (S01E10)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Eiderdown Goose

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace