foto

Pavel Dorotka

  • nar. 11.11.1990 (29 let)
    Jihlava, Československo

Zajímavosti o tvůrci (38)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
Tenebris (amatérský film)
2017 Jsem to já (amatérský film)
Po strništi bos

TV seriály

2020 Pavel Dorotka: Příběhy ze života (TV seriál)
2018 Pavel Dorotka: Historky ze života (TV seriál)
2017 Modrý kód (TV seriál)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)

Dokumentární

2020 Pavel Dorotka: Kontroverzní filmař (amatérský film)
2017 Das Luther-Tribunal - Zehn Tage im April (TV film)

Hudební videoklipy

2019 Pavel Dorotka - Jízda životem (hudební videoklip)
Pavel Dorotka - Láska není jednoduchá věc (hudební videoklip)
Pavel Dorotka - Slavíci z Madridu (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Tenebris (amatérský film)

TV seriály

2020 Pavel Dorotka: Příběhy ze života (TV seriál)
2018 Pavel Dorotka: Historky ze života (TV seriál)

Dokumentární

2020 Pavel Dorotka: Kontroverzní filmař (amatérský film)

TV pořady

2019 Slavné filmové okamžiky (TV pořad)

Hudební videoklipy

2019 Pavel Dorotka - Jízda životem (hudební videoklip)
Pavel Dorotka - Láska není jednoduchá věc (hudební videoklip)
Pavel Dorotka - Slavíci z Madridu (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tenebris (amatérský film)

TV seriály

2018 Pavel Dorotka: Historky ze života (TV seriál)

Dokumentární

2020 Pavel Dorotka: Kontroverzní filmař (amatérský film)

Host

TV pořady

2020 SuperStar 2020 (TV pořad)
Z místa činu (TV pořad)
2019 Zpívat může každý (TV pořad)
2018 Záchranáři (TV pořad)
2017 Policie v akci (TV pořad)
Roztoč to! (TV pořad)
Soudce Alexandr (TV pořad)
Soudy Kláry Slámové (TV pořad)
2016 Aféry - neuvěřitelné životní příběhy (TV pořad)
Nebezpečné vztahy (TV pořad)
2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce