foto

Neil Parfitt

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Chladnokrevný
2011 Awakening (TV film)
1995 Fun House Express

TV seriály

2016 Ranger Rob (TV seriál)
2012 Bravest Warriors (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Zero G (TV seriál)
2011 Metal Fight Beyblade: 4D (TV seriál)
2010 Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Baku (TV seriál)
2009 Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
2007 Bakugan (TV seriál)
2005 Funpak (TV seriál)
Mafukiden: Pandarian (TV seriál)

Dokumentární

2013 Jak přežít zlo (TV seriál)
Murder in Paradise (TV seriál)
2012 Motives & Murders: Cracking the Case (TV seriál)
2011 Nic osobního (TV seriál)
2010 Beasts of the Bible (TV film)
No není to divné? (TV seriál)

TV pořady

2014 Dům snů - Domov, sladký domov (TV pořad)
2012 Real Housewives of Vancouver, The (TV pořad)
2010 Lovci krajt (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace