foto

Danny Jelinek

  • nar. 17.6.1979 (41 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 iSteve

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Embeds (TV seriál)
Good Game (TV seriál)
2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky