foto

Teddi Sherman

  • nar. 1.4.1921 (97 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Rage
1963 Čtyři z Texasu
1959 Deset vteřin do pekla
1955 Tennessee's Partner
The Man from Bitter Ridge
1948 Four Faces West

TV seriály

1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Man Who Never Was (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace