foto

Vláďa Šafránek

  • nar. 13.6.1972
    Most, Československo
  • zem. 18.9.2018 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kameňák 4
2009 Veni, vidi, vici

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2007 Alkehol - 10 let ve vopici aneb konec kultury v Čechách
2005 Harlej - Když chválíme, tak vás! (koncert)

Hudební videoklipy

2011 Vláďa Šafránek a Olga Lounová - Vím, že Ty víš (hudební videoklip)
2008 Harlej - Malá nevěrná holka (hudební videoklip)
1997 Harlej - Ruská (hudební videoklip)
1995 Harlej - Toník a Vládík (hudební videoklip)
Harlej - Zfetovanej (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace