foto

Matthew Posey

  • nar. 31.7.1958 (60 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 This World Won’t Break
2016 Sedm statečných
2012 Abel's Field
2011 Hlas zlomeného srdce
Vendeta
2010 A Mind of Its Own
Clown Hunt
Temple Grandinová (TV film)
The Final
2009 Balls Out: Garyho výzva
2007 Krvavá loupež
Kráčející skála 2: Odplata
Mr. Brooks
Tahle země není pro starý
2003 Život Davida Galea
2001 Váhavá spravedlnost
1997 Noci s ďáblem (TV film)
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
Kansas (TV film)
Smrt v malých dávkách (TV film)
1994 Corpse Had a Familiar Face, The (TV film)
1993 Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 F-16 zabíjí (TV film)
Sinatra (TV film)
Stay the Night (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Cesta domů (TV film)
Konečný verdikt (TV film)
Za bílého dne (TV film)
1990 Big Bad John
Temný anděl
1989 Fulfillment of Mary Gray, The (TV film)
Noční hra
1988 Hra pro dva
1986 Tak to bylo
1984 Místa v srdci
With Intent to Kill (TV film)

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
No Prisoners (S01E05)
Death Song (S01E04)
Second Empire (S01E03)
další epizody (5)
2016 American Crime (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
2014 Rectify (TV seriál)
Until You're Blue (S02E09)
Mazel Tov (S02E06)
2013 Dallas (TV seriál)
False Confessions (S02E04)
Sins of the Father (S02E03)
2012 Dallas (TV seriál)
The Enemy of My Enemy (S01E06)
Hedging Your Bets (S01E02)
Changing of the Guard (S01E01)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace