foto

Marco Perella

  • nar. 18.5.1949 (71 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Good Son
Agenda 11
2016 The Golden Rut
2015 My All American
The Devil's Candy
The Teller and the Truth
2014 Chlapectví
2013 This Is Where We Live
2012 Deep in the Heart
2010 Beatdown
2009 Spirit Camp
2007 Broke Sky
Elvis a Anabelle
Láska a Mary
2006 Fast Food Nation
Pochybná sláva
Temný obraz
2005 No Pain, No Gain
Příběh Wendella Bakera
Sin City - město hříchu
The King
2004 Světla páteční noci
2003 Rose's
Život Davida Galea
2000 Pekelný roj (TV film)
Piknik (TV film)
Slečna Drsňák
1999 Varsity blues
1998 Co se doma usmaží
Znovunalezený život (TV film)
1997 Falešné svědectví
Spamarama: The Movie
1996 Deep in the Heart
Dvě matky Zachariáše (TV film)
Osamělá hvězda
1995 Letci z Tuskegee (TV film)
Vražedná žárlivost (TV film)
1994 Senzační únos
Shadows of Desire (TV film)
1993 Dokonalý svět
Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
Můj chlapec se vrátil
Vrah z Heartlandu (TV film)
1991 JFK
Knight Rider 2000 (TV film)
Vražedný omyl (TV film)
1990 Challenger (TV film)
Černý sníh
1989 Hitman
Noční hra
1988 Hlásím svoji smrt
Hra pro dva
Pancho Barnes (TV film)
1985 Fandango

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
The Plum Tree (S01E02)
další epizody (4)
2016 Queen of the South (TV seriál)
El Hombre Pájaro (S01E07)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Všechna místa obsazena (S02E05)
2013 Dallas (TV seriál)
Battle Lines (S02E01)
2010 Lone Star (TV seriál)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
A Hard Rain's Gonna Fall (S03E11)
1995 Wishbone (TV seriál)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Nebezpečná cesta (S02E20)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ve jménu páně (S02E03)
Loupež (S01E01)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky