foto

Mick Ronson

  • nar. 26.5.1946
    Hull, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.4.1993 (46 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Bowie: The Video Collection (video kompilace)

Dokumentární

2019 Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese - a.z.
2017 Beside Bowie: The Mick Ronson Story - a.z.
2013 David Bowie: Five Years - a.z.
2002 Best of Bowie (video kompilace) - a.z.
1995 Queen Phenomenon, The (TV film)
1992 Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness, The (koncert)
1982 Běh času (TV seriál) - a.z.
1978 Renaldo and Clara
1973 Ziggy Stardust a The Spiders from Mars (koncert)

Hudební videoklipy

1972 David Bowie - John, I'm Only Dancing (hudební videoklip)
David Bowie - The Jean Genie (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1972 The Midnight Special (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace