foto

Oskar Reif

  • nar. 17.3.1959 (59 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Postel
1997 Pumelice lesní moudrosti (TV film)

Dokumentární

2018 Prasomilové (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Zdeňka Maryšky (S15E10)
2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Zoliho Šallaie (S14E12)
13. komnata Lucie Brychtové (S13E21)
2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Dana Horyny (S10E23)
2014 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Johany Saudkové (S10E04)
13. komnata Daniela Hůlky (S09E37)
13. komnata Barbary Lukešové (S09E23)
2013 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Václava Marhoula (S09E15)
2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavlíny Němcové (S07E31)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
O čem sní muži a Pavel Tykač (E31)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Marthy Elefteriadu (S07E06)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Buriana (S05E37)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1982 Jinak to nevidím (studentský film)

TV pořady

2011 Suma sumárum aneb Kde jsou mé peníze (TV pořad)
1992 Chcete mě? (TV pořad)
Posezení s Janem Burianem (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Postel

Dokumentární

2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavlíny Němcové (S07E31)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Buriana (S05E37)
1982 Jinak to nevidím (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Vrať se do hrobu!

TV seriály

1994 Prima sezona (TV seriál)
Hotel pro sourozence (E04)

Dokumentární

2005 Postel Remastered
1976 A řeka mu zpívala… (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace