foto

Ian Pirie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Calibre
2017 The Last Photograph
2016 Tommy's Honour
2015 Pressure
Píseň západu slunce
2014 I Am Soldier
2013 Crazy Joe
Wee Man, The
Who Needs Enemies
2012 Bídníci
2009 Dread
2008 Temný rytíř
2002 Dnes neumírej
Gangy New Yorku
Green-Eyed Monster (TV film)

TV seriály

2018 The Terror (TV seriál)
Go for Broke (S01E01)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Anima Venator (S03E05)
Abbadon (S03E02)
Semper Infidelis (S03E01)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
Krypta nebes (S02E07)
Slunce a Měsíc (S02E05)
další epizody (6)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Ďábel (S01E06)
další epizody (8)
2012 Endeavour (TV seriál)
Na věky věků (TV seriál)
Ripper Street (TV seriál)
2010 Five Daughters (TV seriál)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
1999 Life Support (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace