foto

Woo-ri Jo

  • nar. 29.3.1992 (27 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Kwaenchanha anjukeo (TV seriál)
Sarangeun byutipul insaengeun wondeopul (TV seriál)
2018 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Naeidneun gangnammiin (TV seriál)
2017 Geunyeoleul midji maseyo (TV seriál)
2016 Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
2014 Modeonpameo (TV seriál)
2013 Ilmalui soonjung (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
Siriwooseu (TV seriál)
2012 Insaengeseo gajang bichnaneun sigan (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Sarangdo doni doinayo (TV seriál)
2011 Real seukul! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky