foto

Sima Martausová

  • nar. 26.2.1988 (30 let)
    Považská Bystrica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Sima Martausová - Baránok (hudební videoklip)
Sima Martausová - Čokoláda (hudební videoklip)
2016 Sima Martausová - Buď mi doktorom (hudební videoklip)
Sima Martausová - Lara (hudební videoklip)
Sima Martausová - Želé (hudební videoklip)
2015 Sima Martausová - Cirkus (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace