foto

Sima Martausová

  • nar. 26.2.1988 (30 let)
    Považská Bystrica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Mosty Gesharim - Sima Martausová (koncert)
Slovensko Advent 2018 (koncert)
2013 Slovensko 2013 – Advent (koncert)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Sima Martausová - Baránok (hudební videoklip)
Sima Martausová - Čokoláda (hudební videoklip)
2016 Sima Martausová - Buď mi doktorom (hudební videoklip)
Sima Martausová - Lara (hudební videoklip)
Sima Martausová - Želé (hudební videoklip)
2015 Sima Martausová - Cirkus (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace