foto

Vítězslav Bouchner

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Přátelské setkání nad sportem (studentský film)
2015 Gangster Ka
2014 Poslední cyklista (TV film)
2007 Hannibal - Zrození
2006 Iluzionista
2005 Zlá minuta (TV film)
2004 Eurotrip
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2002 Místo činu: Vzpomínka na Prahu (TV film)
xXx
2001 Chytit vítr (TV film)
1998 Hell Mountain
Kritická situace
1994 Saturnin
1993 Il giovane Mussolini (TV film)
Kaspar Hauser
1991 Kafka
Klauni a vlastenci (TV film)
Pohádka o touze (TV film)
1990 Husarská čest (TV film)
O zapomnětlivém černokněžníkovi
Vracenky
1989 Bizon
1988 O princi Bečkovi (TV film)
1986 Blankytná pohádka (TV film)
1984 O princezně Solimánské (TV film)
1980 Něco je ve vzduchu
Temné slunce
Trhák
Zlatá slepice
1978 Deváté srdce
1977 Adéla ještě nevečeřela
1973 Putovanie do San Jaga

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Samé lži (S03E33)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Zranění na duši (S03E29)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Velká láska (S01E07)
2016 Rapl (TV seriál)
Smrt na lovu (S01E03)
2011 Aféry (TV seriál)
Nenažranec (E05)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2000 The Immortal (TV seriál)
1994 Saturnin (TV seriál)
1987 Gagman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky