foto

Chuck Couch

  • nar. 1.9.1922
    Asheville, North Carolina, USA
  • zem. 18.6.1991 (68 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Dead Man on the Run (TV film)
1967 The King's Pirate
1965 Zebra in the Kitchen
1962 Jumbo Billyho Rose
1960 G.I. Blues
1959 The Flying Fontaines
1957 Jeanne Eagels
1955 Bobby Ware Is Missing
1954 Gorilla at Large
Phantom of the Rue Morgue

TV seriály

1979 Time Express (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Target (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
West Point (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace