foto

Hakan İlçin

  • nar. 23.7.1970 (49 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kirik Kalpler Bankasi
Mutluluk Zamani
OHA Diyorum
2016 Sen Benim Herşeyimsin
2015 Darbe
2014 İncir Reçeli 2
2013 Su ve Ateş
2012 Zeynep'in Hikayesi (TV film)

TV seriály

2018 Börü (TV seriál)
Mahşerin Ayak Sesleri (E05)
Dudullu Postası (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Dvůr v chládku (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Jet Sosyete (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
İnsanlık Suçu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 37 (S01E37)
Episode 36 (S01E36)
Episode 35 (S01E35)
další epizody (13)
Cennet'in Gözyaşları (TV seriál)
Episode 35 (E35)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (4)
Fazilet Hanım ve Kızları (TV seriál)
Episode 37 (S02E37)
Episode 34 (S02E34)
Episode 33 (S02E33)
další epizody (4)
Meryem (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Siyah Beyaz Aşk (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek (TV seriál)
Şampiyon İçin (E04)
Cennet'in Gözyaşları (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (5)
Dayan Yüreğim (TV seriál)
Deli Gönül (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Evlat Kokusu (TV seriál)
Fazilet Hanım ve Kızları (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Kanatsız Kuşlar (TV seriál)
Meryem (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (11)
Příchuť lásky (TV seriál)
Bulutun Kaderi (E03)
Dolunay Vakti (E02)
Dolunay (E01)
Seven Ne Yapmaz (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Söz (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
Çoban Yıldızı (TV seriál)
Ölene Kadar (TV seriál)
İçimdeki Fırtına (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Anne (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
2016 Aşk Laftan Anlamaz (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Babam ve Ailesi (TV seriál)
Bana Sevmeyi Anlat (TV seriál)
Göç Zamanı (TV seriál)
Sevda Kuşun Kanadında (TV seriál)
Yüksek Sosyete (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 7 (E07)
Episode 4 (E04)
İstanbul Sokakları (TV seriál)
İçerde (TV seriál)
2015 Ayşe (TV seriál)
Aşk ve Günah (TV seriál)
Bedel (TV seriál)
Hatırla Gönül (TV seriál)
Kırgın Çiçekler (TV seriál)
Poyraz Karayel (TV seriál)
Yeter (TV seriál)
2014 Aşktan Kaçılmaz (TV seriál)
Gönül İşleri (TV seriál)
Kara Para Aşk (TV seriál)
Kertenkele (TV seriál)
Kocamın Ailesi (TV seriál)
Küçük Ağa (TV seriál)
Paramparça (TV seriál)
Yılanların Öcü (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
Rumelihan (E02)
Ben Onu Çok Sevdim (TV seriál)
Bizim Okul (TV seriál)
Doksanlar (TV seriál)
Fatih Harbiye (TV seriál)
Güneşi Beklerken (TV seriál)
Hayat Dediğin (TV seriál)
Her Şey Yolunda Merkez (TV seriál)
Nizama Adanmış Ruhlar (TV seriál)
Tozlu Yollar (TV seriál)
2012 Alev Alev (TV seriál)
Ağır Roman Yeni Dünya (TV seriál)
Göç (TV seriál)
Huzur Sokağı (TV seriál)
İki Dünya Arasında (TV seriál)
İşler Güçler (TV seriál)
2011 Alemin Kıralı (TV seriál)
Ana Yüreği (TV seriál)
Aşağı Yukarı Yemişliler (TV seriál)
Seni Bana Yazmışlar (TV seriál)
Umutsuz Ev Kadınları (TV seriál)
Yıllar Sonra (TV seriál)
Şüphe (TV seriál)
2010 Türk Malı (TV seriál)
Yahşi Cazibe (TV seriál)
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu? (TV seriál)
Geniş Aile (TV seriál)
Samanyolu (TV seriál)
Ömre Bedel (TV seriál)
2008 Dedektif Biraderler (TV seriál)
Hayat Güzeldir (TV seriál)
Karamel (TV seriál)
Kendi Okulumuza Doğru (TV seriál)
Servet Avcısı (TV seriál)
2007 Eşref Saati (TV seriál)
Genco (TV seriál)

Dokumentární

2012 Zor Yılların Kayıp Çocukları (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky