foto

Čisa Jokojama

  • nar. 20.12.1969 (51 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tenči mujó! Rjó'óki daijonki
2014 Hózuki no reitecu
2013 Hunter x Hunter: Poslední mise
2003 Anime koten bungaku kan
Kidó šinsengumi moejo ken
Tenči mujó! Rjó'óki
2002 Bakuten Shoot Beyblade The Movie: Gekitō!! Takao vs Daichi
Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
Tenči mujó! GXP
2001 Sakura taisen: Kacudó šašin
1999 Sakura taisen: Góka kenran
Tenči mujó!: In Love 2 – Haruka naru omoi
1998 Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
1997 B't X Neo
Kishin dōji Zenki gaiden: Anki kitan
Sakura taisen óka kenran
Tenči mujó! Manacu no Eve
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film)
1996 Gall Force: The Revolution
Ginga odžó-sama densecu Juna: Šin'en no Fairy
Hamelin no Violin Hiki
Lupin sansei: Dead or Alive
Power Dolls
Tenči mujó!: In Love
1995 2112 nen Doraemon tandžó
Ginga odžó-sama densecu Juna: Kanašimi no Siren
Kodomo no omocha OAV
Mahó šódžo Pretty Sammy
1994 Jú jú hakušo: Meikai šitó hen – Honó no kizuna
Soreike! Anpanman: Lyrical magical mahó no gakkó
Tenči mujó! Bangai hen: Galaxy Police Mihoši Space Adventure
Tenči mujó! Rjó'óki
Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1993 NG Knight Ramune & 40 DX: Wakuwaku džikú – Honó no daisósasen
Tenči mujó! Rjó'óki: Omacuri zen'ja no joru!
Unkai no meikjú Zeguy
1992 Boyfriend (TV film)
Gensó džotan Ellcia
Gorillaman
Iron Virgin Jun
Kórjú densecu Villgust
Madó King Grandzort: Bóken hen
Princess Army: Wedding Combat
Tenči mujó! Rjó'óki
1991 Jungle Wars
NG Knight Ramune & 40 EX: Bikubiku Triangle ai no araši daisakusen
Otohime Connection
Ródžin Z
1987 Black Magic M-66
Robot Carnival

TV seriály

2015 The Rolling Girls (TV seriál)
2014 Ai Tenchi muyō (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2012 Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
2009 Cookin' Idol Ai! Mai! Main! (TV seriál)
2008 RD: Sennó čósašicu (TV seriál)
2006 Genkigenki Nontan (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
Kidó šinsengumi: Moe jo ken TV (TV seriál)
Sugar Sugar Rune (TV seriál)
2004 Genkigenki Nontan (TV seriál)
Soreike! Zukkoke sanningumi (TV seriál)
2003 Gunslinger Girl (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Genkigenki Nontan (TV seriál)
Gun Frontier (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Dr. Rin ni kiitemite! (TV seriál)
2000 Monster Farm: Legend e no miči (TV seriál)
Sakura taisen (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
1998 Kaikecu džóki tanteidan (TV seriál)
1997 Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Šin Tenči mujó! (TV seriál)
1996 B't X (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Kišin dódži Zenki (TV seriál)
Kúsó kagaku sekai Gulliver Boy (TV seriál)
Street Fighter 2: V (TV seriál)
Tenči mujó (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
Mikan enikki (TV seriál)
Nontan to iššo (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1991 Mahó no princess Minky Momo: Jume o dakišimete (TV seriál)
Oh! My Konbu (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Júša Exkaiser (TV seriál)
NG Knight Ramune & 40 (TV seriál)
1989 Momotaró densecu (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Wrestler gundan seisenši Robin Jr. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky