foto

Jeffrey Lynch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Futurama (TV seriál)
Brannigan vrací úder (S02E02)
Má tři slunce (S01E07)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Zuřící dědeček a jeho reptající vnuk v Prokletí pekelných ryb (S07E22)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo postřelil pana Burnse? - 1. část (S06E25)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Zvrhlík Homer (S06E09)
Chlapec, který věděl příliš mnoho (S05E20)
Líza proti mluvící panence (S05E14)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Bart táborníkem (S05E08)
Hadobijecký den (S04E20)
Velký bratr (S04E14)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Marge jde do zaměstnání (S04E07)
Lízina vzpoura (S03E18)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem si bral Marge (S03E12)
Jaký otec, takový klaun (S03E06)