foto

Josh Becker

  • nar. 17.8.1958 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Warpath
2018 Morning, Noon & Night
2007 Harpies (TV film)
2005 Alien Apocalypse (TV film)
1997 Running Time
1994 Herkules a Minotaurovo bludiště (TV film)
1991 Ztracené duše
1985 Stryker's War
1982 Cleveland Smith: Bounty Hunter
1981 Torro. Torro. Torro!

TV seriály

2001 Xena (TV seriál)
Vlastnění duše (S06E20)
2000 Všeuměl (TV seriál)
The People's Dragoon (S01E05)
Return of the Dragoon (S01E01)
Xena (TV seriál)
Spřízněné duše (S05E17)
1999 Xena (TV seriál)
Jestli střevíček sedí... (S04E12)
1998 Xena (TV seriál)
V nemoci a v pekle (S04E04)
Ploutve, krásky a drahokamy (S03E18)
1997 Xena (TV seriál)
Slepá víra (S02E18)
Jemu zvoní hrana (S02E16)
1996 Xena (TV seriál)
Bojovnice... Princezna... Tulačka (S02E06)
Hrst plná dinárů (S01E14)
1993 Real Stories of the Highway Patrol (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Warpath
2018 Morning, Noon & Night
2005 Alien Apocalypse (TV film)
1997 Running Time
1991 Ztracené duše
1989 Seznam smrti
1985 Stryker's War
1982 Cleveland Smith: Bounty Hunter
1981 Torro. Torro. Torro!
1972 Oedipus Rex

TV seriály

1998 Xena (TV seriál)
Zamčení a svázaní (S04E07)
1995 Xena (TV seriál)
Válečné vozy (S01E02)

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

1985 Stryker's War

Střihačská filmografie

Filmy

1985 Stryker's War

Producentská filmografie

Filmy

2020 Warpath
2018 Morning, Noon & Night

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky