foto

Jurij Brešin

  • nar. 16.11.1956 (63 let)
    Balashikha, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2008 Admirál
2005 Anna
2003 Pud zolota (TV film)
2002 Láska, sex a trápení
1990 Posrednik

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Ženščina s prošlym (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Ona sbila ljotčika (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Risunok smerti (S10E04)
Ubijca bankov (S10E03)
Sliškom mnogo versij (S10E02)
další epizody (4)
2015 Džuna (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Udačlivyj pokojnik (S09E06)
Vygodnyj ženich (S09E05)
Propavšije bez vesti (S09E04)
další epizody (6)
2014 Cezar (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Posledňaja gastrol (S04E10)
Pautina (TV seriál)
Počerk ubijcy (S08E06)
Krasnyj Fenix (S08E05)
Vedro Pandory (S08E04)
další epizody (6)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Po tu storonu zakona (S06E03)
2012 Legavyj (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čjornoje zoloto (S04E15)
2011 Vkus granata (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Bojec (S05E04)
Kollekcioněr (S05E03)
Stavka (S05E02)
další epizody (4)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Svoja vina (S04E03)
2010 Interny (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Pod prikrytijem (E24)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
Maska korolja (S04E03)
Roman s ubijcej (S04E02)
další epizody (4)
2009 Admiral (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Pauk (S03E03)
Kukuškiny děti (S03E02)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Zakon surov, no eto zakon (S01E28)
Korporativ (S01E23)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)
Něnastojaščij polkovnik (S02E02)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Dar (S03E22)
Čas Volkova (TV seriál)
Mir jesť ljubov (S02E05)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Lunatik (E22)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Popolam (S02E22)
Spravedlivosť (S02E15)
Čas Volkova (TV seriál)
Fokus ně udalsja (S01E15)
Škola №1 (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dvojnaja ošibka (S01E13)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Zagovor geněralov (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky