foto

Vladimir Nikitin

  • nar. 18.7.1949 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bílá vrána
2007 07-j meňajet kurs
1995 Liza i Eliza
1993 Kodex besčestija
1992 Tri avgustovskich dňa
1990 Пропал друг
1988 Šok
1986 Boris Godunov
Gdě vaš syn?
Nagradit (Posmertno)
Tajemství madam Wong
1985 Něudobnyj čelověk
Vnimanie! Vsem postam...
1983 Damskoe tango
1982 Printsessa tsirka (TV film)
1981 V načale igry
V týlu nepřítele
Остаюсь с вами
1980 Berjom vsjo na sebja
Sněhová vločka
1979 Akvanauti
Vezmi mě s sebou
1978 Kuzněčik
Verze plukovníka Zorina
1977 Muž jak se patří
1976 Близкая даль
1975 Afoňovo zmoudření

TV seriály

2013 Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Načalo (E01)
Pautina (TV seriál)
Eta takaja igra (S05E01)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Illjuzionist (S01E07)
Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
Maska korolja (S04E03)
Roman s ubijcej (S04E02)
další epizody (4)
2009 Dikij (TV seriál)
Tělochranitěl (S01E06)
Pautina (TV seriál)
Pauk (S03E03)
Kukuškiny děti (S03E02)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
2008 Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)
Něnastojaščij polkovnik (S02E02)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
Zona (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1989 Vkhod v labirint (TV seriál)
1987 Vizit k Minotavru (TV seriál)
1979 Mladá léta Karla Marxe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky