foto

Susie Dietter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Brickleberry (TV seriál)
My Way or the Highway (S02E07)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Zpívá celá spodina (S18E14)
2003 Futurama (TV seriál)
Temný raubíř (S04E04)
2002 Futurama (TV seriál)
Božský Bender (S03E20)
2001 Futurama (TV seriál)
Tucet sirotků (S03E09)
2000 Baby Blues (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Kvílení autodlaků (S02E18)
O původu kyklopů (S02E09)
1999 Futurama (TV seriál)
Drtivý odpad (S01E08)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Líza z rodu Simpsonů (S09E17)
1997 Přestávka (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Důvěrnosti v základní škole (S08E19)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Lízino rande s blbostí (S08E07)
Mnoho Apua pro nic (S07E23)
Výjevy z třídního boje ve Springfieldu (S07E14)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Domove, sladký domove (S07E03)
Radioaktivní muž (S07E02)
Zrodila se hvězda (S06E18)
1994 The Critic (TV seriál)
Marathon Mensch (S01E08)
Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo děvče (S06E07)
Bart na vrcholu slávy (S05E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky