foto

Sarah Emi Bridcutt

  • nar. 5.2.1989 (30 let)
    Iwaki, Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Grisaia: Phantom Trigger – The Animation
2018 Šinmai maó no Testament Departures
2016 Shinmai maō no Testament Burst
2015 Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
Shinmai maō no Testament
2014 Ao haru Ride
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya
2013 Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?

TV seriály

2019 Date a Live III (TV seriál)
2018 Tate no júša no nariagari (TV seriál)
2017 Action Heroine Cheer Fruits (TV seriál)
Chaos;Child (TV seriál)
Idol džihen (TV seriál)
Two Car (TV seriál)
2016 Ange Vierge (TV seriál)
Fune o amu (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Love Live! Sunshine!! (TV seriál)
Masamune Datenicle (TV seriál)
Qualidea Code (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Charlotte (TV seriál)
Hidan no Aria AA (TV seriál)
Isuca (TV seriál)
Kantai Collection: KanColle (TV seriál)
Shinmai maō no Testament (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Date A Live II (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei! (TV seriál)
Futari ečči (TV seriál)
Fú'un išin dai šógun (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Love Live! School Idol Project (TV seriál)
Makenki! Two (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
2013 Blood Lad (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Love Lab (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
2012 Ebiten: Kóricu ebi sugawa kókó tenmonbu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace