foto

Michael Weaver

  • nar. 14.2.1971 (50 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Swing Low
2015 Evil Men (TV film)
2009 The Slammin' Salmon
2005 Golfový sen
2004 Klub hrůzy
2001 Superpoldové
1999 V zajetí rocku (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Už je v boudě (TV film)

TV seriály

2020 Diary of a Future President (TV seriál)
Two Party System (S01E10)
State of the Union (S01E09)
Matters of Diplomacy (S01E08)
další epizody (10)
2019 Tým SEAL (TV seriál)
You Only Die Once (S02E15)
2018 Forever (TV seriál)
Together Forever (E01)
Tady a teď (TV seriál)
Fight, Death (E06)
Hide and Seek (E04)
If a Deer Sh*ts in the Woods (E03)
Život beze slov (TV seriál)
P-R-O-M-P--PROMPOSAL (S03E19)
Chirurgové (TV seriál)
Personal Jesus (S14E10)
2017 Training Day (TV seriál)
Starosti s Aqua Mesa (E09)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Third Wheel (S02E11)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Move (S02E04)
Vražedné Miami (TV seriál)
Spirochete & Santeria (S02E05)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
The Date from Hell-nado (E03)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #47: Always Take Advantage of "Me" Time (S01E03)
Rule #174: Never Trust Anyone Who Charges by the Hour (S01E02)
Rule #23: Never Lie to the Kids (S01E01)
The Rebels (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Falcon's Nest (S04E08)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Freck (S03E06)
Nouzové přistání (TV seriál)
The Conversation (S04E09)
2012 Poslední chlap (TV seriál)
Odd Couple Out (S01E14)
Up All Night (TV seriál)
Letting Go (S01E22)
Baby Fever (S01E20)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Bro-Bono (S01E04)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Girl with the David Tattoo (S01E08)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
My Brother's Reaper (S02E10)
2008 Suburban Shootout (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a pumy (S02E04)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Norové (S02E10)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nenucený výsek (S07E14)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Po škole (S03E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk členem poroty (S04E16)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tajemné jezero (S02E11)
2003 The Mullets (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Abuse (S02E11)
2000 Beat, The (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
Deep in My Heart Is a Song (E15)
Zákon a pořádek (TV seriál)
High & Low (S10E22)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Milénium (TV seriál)
The Pest House (S02E14)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Život beze slov (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 The 77th Annual Academy Awards (TV pořad)
2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
2002 Comedy Central Canned Ham: Super Troopers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky