foto

Shawn Pyfrom

  • nar. 16.8.1986 (31 let)
    Tampa, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Shawn Pyfrom se narodil 16. srpna 1986 v Tampě na Floridě, má waleské a italské kořeny. V sedmi letech se s rodinou přestěhoval do Los Angeles. Shawn má dva sourozence, staršího bratra Chrise a mladší sestru Amber.

Už od dětství se věnoval herectví, na Floridě začínal v reklamách. Když se s rodiči přestěhoval do LA, měl domácího učitele a začal se účastnit konkurzů. Postupně získal epizodní role v seriálech – začínal v NEMOCNICI CHICAGO HOPE, v seriálu SEDMÉ NEBE představoval dítě s Tourettovým syndromem a za roli mladého židovského chlapce v DOTEKU ANDĚLA byl nominován na cenu Emmy.

Největší slávu mu ale přinesla role Andrewa, homosexuálního syna Bree van de Kamp v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY. Další epizodní role získal například v seriálech BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ, GRIFFINOVI, DENÍK ZASLOUŽILÉ MATKY, PLASTICKÁ CHIRURGIE s.r.o. nebo v KRIMINÁLCE MIAMI.

Markéta "Cherish" H

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Moleskin Diary
2009 Juggler, The
Tanner Hall
2006 Darkroom, The
Stanley's Dinosaur Round-Up
2003 My Life with Men (TV film)
2001 Velké průšvihy Maxe Kyblíka
2000 Day In a Life, A
Pošli to dál
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
1998 Pumpkin Man (TV film)
Wing and a Prayer, A (TV film)

TV seriály

2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Na každém kroku (S08E18)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Chvilky v lese (S07E18)
Všechno je jinak, vše při starém (S07E17)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
To je moje žena (S07E02)
Dávám ti sbohem (S06E23)
další epizody (10)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Proč nás trestáš, Bože? (S06E04)
Tajnosti a lži (S05E20)
Světlo na konci tunelu (S05E18)
další epizody (6)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Boj o letadlo (S08E04)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Po požáru (S05E09)
Město v plamenech (S05E08)
další epizody (14)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávná minulost (S04E08)
Neboj se, já už to vím (S04E06)
S uměním to není lehké (S04E05)
další epizody (15)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
další epizody (14)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Já mám tátu rád (S02E04)
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
další epizody (10)
2004 Century City (TV seriál)
Drake a Josh (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
Za každou cenu (S01E07)
další epizody (5)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Stanley (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Špatný den pro spermie (S03E11)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Peter Veliký (S02E18)
1999 Amanda Show, The (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Perníková chaloupka (S03E11)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Risky Business (S04E22)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Ellen (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Moleskin Diary

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace