foto

Svein Harry Schöttker-Hauge

  • nar. 6.5.1966 (53 let)
    Ballangen, Nordland, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kings Bay
2016 Grand Hotel
2014 Glassdukkene
2012 Muž z ledové pustiny
2004 Alt for Egil
1997 Salige er de som tørster

TV seriály

2019 Dvojče (TV seriál)
Siste dag (E08)
Syvende dag (E07)
Sjette dag (E06)
další epizody (8)
2017 Elven (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Stanice Valkyrien (TV seriál)
Post Mortem (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky