foto

Niels A. Hansen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Jagtsæson
2016 Raniya
2014 Ækte vare
2011 Chloe se líbí Olivia
2010 Kys min bror
Megaheavy
2009 Connected
2008 Mina
2006 Tre somre

TV seriály

2018 Friheden (TV seriál)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
Rita (TV seriál)
Hjemme (S04E08)
Familie (S04E07)
Barndommens gade (S04E06)
další epizody (6)
2016 Kill Skills (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 John og Mia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace