foto

Kalle Bergholm

  • nar. 10.12.1922
    Bromma, Švédsko
  • zem. 3.11.1985 (62 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1978 Dante - akta're för Hajen!
1977 91:an och generalernas fnatt
1974 Rännstensungar
1973 Emil och griseknoen
Pippi se připravuje na Vánoce
1972 Michal dělá pořádek
Muž, který přestal kouřit
1971 Emil i Lönneberga
1970 Pippi na útěku
Pippi v zemi Taka-Tuka
1969 Pippi dlouhá punčocha
1968 Vi på Saltkråkan
1967 Ztroskotání na ostrově
1966 Piráti na Albertině
1965 Här kommer bärsärkarna
Modiga mindre män
Svatba s překážkami
1964 Akce Mojžíš
Blåjackor
1955 Danssalongen
1954 Mladá láska
1953 Skuggan
Vingslag i natten

TV seriály

1977 Så går det till på Saltkråkan (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
1970 Pipi Dlouhá punčocha (TV seriál)
Pipi chodí po provaze a vrátí se do vily Vilekuly (S03E04)
Pipi jede ve vlaku, na seně a nakonec ve vlastním autě (S03E03)
Pipi se plaví v sudu, ztratí se a stane se pouliční zpěvačkou (S03E02)
další epizody (8)
1969 Pipi Dlouhá punčocha (TV seriál)
Pippi går ombord (S01E13)
Pippi håller avskedskalas (S01E12)
Pippi är skeppsbruten (S01E11)
další epizody (13)
1967 Kullamannen (TV seriál)
1964 Vi på Saltkråkan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky