foto

Siria Betti

  • nar. 20.9.1923
    Livorno, Tuscany, Itálie
  • zem. 14.4.2011 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 La vita cambia (TV film)
1992 Bionda, La
1991 Kam se i andělé bojí vstoupit
1990 Coins in the Fountain (TV film)
1987 Provare per credere (TV film)
1986 Atto d'amore (TV film)
1984 Scandalo perbene, Uno
1983 Don Camillo
1982 Il buono soldato
1980 Dimenticare Venezia
1979 Giacca verde, La (TV film)
Racconti fantastici di Edgar Allan Poe, I (TV film)
1977 Nel silenzio della notte (TV film)
1976 Nevinný
1973 Paolo il caldo
1972 Panáček ze dřeva

TV seriály

1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1989 Summer's Lease (TV seriál)
1984 I ragazzi di celluloide 2 (TV seriál)
1978 Disonora il padre (TV seriál)
1975 Signora Ava, La (TV seriál)
1974 Nucleo centrale investigativo (TV seriál)
Sotto il placido Don (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
1972 Avventure di Pinocchio, Le (TV seriál)
Sorelle Materassi (TV seriál)
1971 All'ultimo minuto (TV seriál)
1970 I racconti di Padre Brown (TV seriál)
1965 Le avventure di Laura Storm (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky