foto

Ulrich Weiss

  • nar. 2.4.1942 (77 let)
    Wernigerode, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Miraculi
1983 Henry a Xenie
Olle Henry
1982 Dein unbekannter Bruder
1979 Ztracený syn
1977 Tambari

Dokumentární

1992 Abstecher
1969 Auftrag für morgen (studentský film)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Olle Henry

Dokumentární

1992 Abstecher
1969 Auftrag für morgen (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky