foto

Paul Dillon

  • nar. Joliet, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 End of Fall
2016 Laps
2012 Na cestě
2009 Stellina Blue
Řezník
2007 The Blue Hour
2006 One Night with You
2002 P.S. Your Cat Is Dead
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
2000 Hra o výkupné
1999 Klub rváčů
1998 Žoldák: Legie zkázy
1997 Austin Powers: Špionátor
Chicago Cab
1995 Jako štvaná zvěř
Monge e a Filha do Carrasco, O
Ostrov hrdlořezů
1994 Takoví normální zabijáci
1993 Záblesk ve tmě

TV seriály

2008 Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Possible Kill Screen (S07E12)
Moving Day (S07E09)
další epizody (5)
2005 Closer (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kousej mě (S06E03)
Pokojová služba (S06E02)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
My Aim Is True (S02E18)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Admissions (S09E22)
1996 Chameleon (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1997 Chicago Cab

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace