foto

Gérard Krawczyk

  • nar. 17.5.1953 (67 let)
    Paris, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Klientka
2003 Taxi 3
1999 Johanka z Arku
1997 Amour et confusions
Playback
1996 Chromozómy XY
1990 Deux flics à Belleville (TV film)
1981 Si ma gueule vous plaît...

TV seriály

1985 Bargeot, Les (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 La vie est à nous!
1987 L'Été en pente douce

TV seriály

1993 Des héros ordinaires (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 La méthode Cauet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce