foto

Gérard Krawczyk

  • nar. 17.5.1953 (67 let)
    Paris, Île de France, Francie

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Taxi 3 (2003)

    - Když Emilién (Frédéric Diefenthal) pronásleduje Santa Clause, zastaví se pod plakátem na film Wasabi (2001), který také režíroval Gérard Krawczyk. (Martin_Happy)

  • Taxi (1998)

    - Těsně před natáčením spadl Gerard Pires z koně a musel zůstat v nemocnici na pár týdnů. Po tuto dobu ho v režii zastoupil Gerard Krawczyk (který pak natočil druhé a třetí pokračování filmu), který mu každý den chodil do nemocnice ukazovat svou práci a pokračoval podle instrukcí. (don corleone)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Klientka
2003 Taxi 3
1999 Johanka z Arku
1997 Amour et confusions
Playback
1996 Chromozómy XY
1990 Deux flics à Belleville (TV film)
1981 Si ma gueule vous plaît...

TV seriály

1985 Bargeot, Les (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 La vie est à nous!
1987 L'Été en pente douce

TV seriály

1993 Des héros ordinaires (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 La méthode Cauet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce