foto

Kevin Jiggetts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 One Penny
The Night Watchmen
2015 Diagnóza: Šampión
On the Wing
2014 Blood and Circumstance
2013 Company Town (TV film)
2012 Na dno nás nedostanete
2011 Locke & Key (TV film)
2009 Body Politic (TV film)
ParaAbnormal

TV seriály

2014 Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2005 Miracle's Boys (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Charisma (S06E07)
Svědomí (S06E06)
Pouto (S05E23)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky