foto

Matt Weitzman

  • nar. 13.11.1967 (52 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Americký táta (TV seriál)
Da Flippity Flop (S09E19)
2008 Americký táta (TV seriál)
Phantom of the Telethon (S05E07)
2007 Americký táta (TV seriál)
Bush Comes to Dinner (S03E10)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan Knows Best (S01E03)
Pilot (S01E01)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
2002 Off Centre (TV seriál)
The Deflower Half-Hour (S02E05)
The Good, the Bad and the Lazy (S01E11)
Griffinovi (TV seriál)
Hořká chuť slávy (S03E18)
2001 Off Centre (TV seriál)
Euan's Brush with Love (S01E05)
Feeling Shellfish (S01E02)
Griffinovi (TV seriál)
Rodokmen Griffinů (S03E14)
A vítězem se stává... (S03E05)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Pivní talent (S02E20)
Zhrzený milovník (S02E15)
Ropuší problém (S02E14)
další epizody (4)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Hrdina odvedle (S01E05)
The PJs (TV seriál)
1998 Damon (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Americký táta (TV seriál)
300 (S17E23)
The Last Ride of the Dodge City Rambler (S17E22)
Dammmm, Stan! (S17E21)
další epizody (23)
2019 Americký táta (TV seriál)
The Hand that Rocks the Rogu (S16E20)
Eight Fires (S16E19)
No Weddings and a Funeral (S16E18)
další epizody (29)
2018 Americký táta (TV seriál)
Mean Francine (S15E13)
OreTron Trail (S15E12)
My Purity Ball and Chain (S15E11)
další epizody (12)
2017 Americký táta (TV seriál)
Santa, Schmanta (S15E01)
West to Mexico (S14E22)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
další epizody (16)
2016 Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Roger's Baby (S14E06)
Bahama Mama (S14E05)
další epizody (29)
2015 Americký táta (TV seriál)
Seizures Suit Stanny (S12E15)
American Fung (S12E14)
Holy Shit, Jeff's Back (S12E13)
další epizody (9)
2014 Americký táta (TV seriál)
Dreaming of a White Porsche Christmas (S12E06)
Now and Gwen (S12E05)
Big Stan on Campus (S12E04)
další epizody (21)
2013 Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Faking Bad (S10E07)
Independent Movie (S10E06)
další epizody (20)
2012 Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Adventures in Hayleysitting (S09E06)
Why Can't We Be Friends? (S09E05)
další epizody (18)
2011 Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
The Scarlet Getter (S08E06)
Virtual In-Stanity (S08E05)
další epizody (18)
2010 Americký táta (TV seriál)
For Whom the Sleigh Bell Tolls (S07E08)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
další epizody (17)
2009 Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
G-String Circus (S06E08)
My Morning Straitjacket (S06E07)
další epizody (22)
2008 Americký táta (TV seriál)
Phantom of the Telethon (S05E07)
Pulling Double Booty (S05E06)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
další epizody (15)
2007 Americký táta (TV seriál)
The Most Adequate Christmas Ever (S04E08)
Surro-Gate (S04E07)
42-Year-Old Virgin (S04E06)
další epizody (18)
2006 Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
Irregarding Steve (S03E08)
Of Ice and Men (S03E07)
další epizody (16)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Star Trek (S02E08)
Stannie Get Your Gun (S02E07)
další epizody (16)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Americký táta (TV seriál)
Brains, Brains and Automobiles (S06E04)
2008 Americký táta (TV seriál)
1600 Candles (S05E01)
2007 Americký táta (TV seriál)
The American Dream Factory (S03E11)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
Pan Griffin jede do Washingtonu (S03E03)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Jsem krásný, kdo je víc? (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky